tag:blogger.com,1999:blog-1604144557513336890.post3996027794881533094..comments2024-03-29T08:36:58.138+01:00Comments on BasjulowePasje: Blondie o smaku krówkiBasJulahttp://www.blogger.com/profile/15794135512868810180noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1604144557513336890.post-72871520346832368322015-09-10T10:40:58.068+02:002015-09-10T10:40:58.068+02:00To i ja chętnie sięgnę po kawałek :)To i ja chętnie sięgnę po kawałek :)domowacukierniaewy.blox.plhttp://domowacukierniaewy.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1604144557513336890.post-67904024612641232542015-09-10T09:25:17.813+02:002015-09-10T09:25:17.813+02:00Wspaniałe ciasto,. :) Wspaniałe ciasto,. :) smak i uczuciehttps://www.blogger.com/profile/04191441095289310241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1604144557513336890.post-26251655172443883322015-09-05T18:51:42.069+02:002015-09-05T18:51:42.069+02:00Bardzo lubię takie ciasta, są pyszne :-)Bardzo lubię takie ciasta, są pyszne :-)Kulinarna Maniusiahttps://www.blogger.com/profile/03892219445987529516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1604144557513336890.post-33808039705921072692015-09-05T10:03:45.376+02:002015-09-05T10:03:45.376+02:00Ciasto jest słodkie, ale nie tak słodkie jak sama ...Ciasto jest słodkie, ale nie tak słodkie jak sama masa krówkowa (gotowa z puszki). Konsystencja ciasta jest dosyć gęsta, ciężko spływa z łyżki. Możesz spróbować dodać mniej cukru, ale nie rezygnuj z niego zupełnie, bo z samą masą krówkową wyjdzie inna konsystencja i ciasto będzie przesłodzone.BasJulahttps://www.blogger.com/profile/15794135512868810180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1604144557513336890.post-1181661648024037352015-09-05T08:36:07.568+02:002015-09-05T08:36:07.568+02:00Pychota! Świetny sposób na zastąpienie brownie :)
...Pychota! Świetny sposób na zastąpienie brownie :)<br />Zapraszam:<br />http://nackany-zeszycik.blogspot.com/Izabela Wieczorekhttps://www.blogger.com/profile/11471928949937571423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1604144557513336890.post-91160413188078860512015-09-04T22:44:00.299+02:002015-09-04T22:44:00.299+02:00O, moje smaki! Takie blondie biorę w ciemno :)O, moje smaki! Takie blondie biorę w ciemno :)Nataliehttps://www.blogger.com/profile/05571175972449090054noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1604144557513336890.post-14703525746249579412015-09-04T20:33:03.457+02:002015-09-04T20:33:03.457+02:00Mam pytanie: czy ciasto jest bardzo słodkie? 200g ...Mam pytanie: czy ciasto jest bardzo słodkie? 200g cukru i 125g masy krówkowej (chodzi mi tutaj o gotowane słodzone mleko skondensowane np. takie z puszki z Gostynia) to dość sporo. Czy można zmniejszyć ilość cukru a dodać więcej masy krówkowej? Jaka powinna być prawidłowa konsystencja ciasta przed wypiekiem?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1604144557513336890.post-76624369270597274912015-09-04T20:00:14.360+02:002015-09-04T20:00:14.360+02:00Uwielbiam je:)Uwielbiam je:)Lenahttps://www.blogger.com/profile/10990217535431893601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1604144557513336890.post-55733937410094127772015-09-04T20:00:01.278+02:002015-09-04T20:00:01.278+02:00Uwielbiam blondi :) W sam raz na uczczenie dnia cz...Uwielbiam blondi :) W sam raz na uczczenie dnia czekolady :)Magda C.http://www.brulionspadochroniarza.plnoreply@blogger.com